fbpx

Pokličite za pravno svetovanje:

Pokličite za
pravno svetovanje:

Ste podjetnik in potrebujete pravno pomoč pri raznih postopkih?

Prek storitve Pravnik na dlani diplomirani pravniki svetujejo podjetnikom in drugim na kateremkoli pravnem področju. Najprej strokovno preučimo vaš problem, nato pa vam pomagamo s pravno usmeritvijo ali sestavimo dopise vseh vrst: od pritožb, ugovorov do pogodb za zaposlene in stranke.

POSEBNA PONUDBA ZA PODJETNIKE

Zaščitite se in imejte pripravljen odgovor v vseh situacijah in za vsakogar. Izbirate lahko med 3 različnimi paketi:

NAPREDNI

paket
88,00 / mesec*
  • 5 pogovorov s pravnikom
  • 1 dopis

MAKSI

paket
148,00 / mesec*
  • 5 pogovorov s pravnikom
  • 1 dopis
  • 1 pogodba
  • 1 pritožba
  • 1 pregled že obstoječe pogodbe

PREMIUM

paket
488,00 / mesec*
  • neomejeno število pogovorov s pravnikom
  • priprava do 10 dokumentov po izbiri

*Cene veljajo za mesečno naročnino na posamezni paket in ne vključujejo DDV.

Bodite pripravljeni na vse! Izberite paket glede na potrebe svojega podjetja, sredstva, ki jih vključuje, pa lahko koristite tudi zasebno.

ENOSTAVNO NAROČANJE

Zakaj poklicati Pravnika na dlani?

Še ne veste, kateri paket je pravi za vaše podjetje?
POKLIČITE nas in svetovali vam bomo:

Svetujemo na vseh področjih:

pravno svetovanje civilno pravo
Civilno pravo

Pomoč na področju pogodbenih razmerij, poškodb na delovnem mestu, v prometnih nesrečah in drugih škodnih dogodkov, pri katerih bi bili upravičeni do odškodnine. Svetovanje na področju stvarnega prava (npr. mejni, posestni, medsosedski in drugi spori) in dednega prava (dedovanje, nujni deleži, dednopravne pogodbe itd.).

več..

Delovno pravo

Svetovanje delavcem ali delodajalcem; spori med njimi; postopki zaposlitve ali prenehanja delovnega razmerja; pravica do dopusta ali regresa; interni pravni akti; disciplinski postopki; neizplačevanje denarnih obveznosti; uveljavljanje pravic iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja, zdravstvenega zavarovanja, zavarovanja za primer brezposelnosti; ter druga vprašanja, ki zadevajo odnos med delavcem in delodajalcem.

več..

pravno svetovanje kaznovalno pravo
Kaznovalno pravo

Pravno svetovanje s področja kazenskega in prekrškovnega prava: telesne poškodbe, goljufije, obrekovanja in ostala kazniva dejanja zoper čast in dobro ime ter zoper spolno nedotakljivost. Pokrivamo tudi področja prometnih in drugih prekrškov (policijski postopki, kršenje javnega reda in miru … ipd.).

več..

pravno svetovanje mediacije
Družinsko pravo
Svetovanje na celotnem področju družinskega prava, ki se nanaša predvsem na sklenitve in razveze zakonskih zvez, položaja, skrbi, vzgoje, dodelitve ter preživljanja otrok, ureditve, razpolaganja in razdelitve skupnega premoženja, materinstva, očetovstva itd.

več..