logo1

Potrebujete
pravno pomoč?

Za samo

19,90 €

Ste podjetnik in potrebujete pravno pomoč pri raznih postopkih?

Prek storitve Pravnik na dlani pravni strokovnjaki vsak dan svetujemo podjetnikom in drugim na kateremkoli pravnem področju. Najprej strokovno preučimo vaš problem, nato pa vam pomagamo s pravno usmeritvijo ali sestavimo dopise vseh vrst: od pritožb, ugovorov do pogodb za zaposlene in stranke.

POSEBNA PONUDBA ZA PODJETNIKE

Zaščitite se in imejte pripravljen odgovor v vseh situacijah in za vsakogar. 

PAKET ZA PODJETNIKE

12,90 / mesec*
  • 1 pogovor s pravnikom
  • 1 dokument
  • svetovanje lahko koristite za katerokoli področje, tudi v zasebne namene

*Cene veljajo za mesečno naročnino in ne vključujejo DDV. 

Bodite pripravljeni na vse! 

ENOSTAVNO NAROČANJE

Zakaj poklicati Pravnika na dlani?

Še niste prepričani, če potrebujete nasvet?
POKLIČITE nas in svetovali vam bomo:

Kaj o nas pravijo naše stranke?

pravno svetovanje civilno pravo

Civilno pravo

Pomoč na področju pogodbenih razmerij, poškodb na delovnem mestu, v prometnih nesrečah in drugih škodnih dogodkov, pri katerih bi bili upravičeni do odškodnine. Svetovanje na področju stvarnega prava (npr. mejni, posestni, medsosedski in drugi spori) in dednega prava (dedovanje, nujni deleži, dednopravne pogodbe itd.).

Delovno pravo

Svetovanje delavcem ali delodajalcem; spori med njimi; postopki zaposlitve ali prenehanja delovnega razmerja; pravica do dopusta ali regresa; interni pravni akti; disciplinski postopki; neizplačevanje denarnih obveznosti; uveljavljanje pravic iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja, zdravstvenega zavarovanja, zavarovanja za primer brezposelnosti; ter druga vprašanja, ki zadevajo odnos med delavcem in delodajalcem.

pravno svetovanje kaznovalno pravo

Kaznovalno pravo

Pravno svetovanje s področja kazenskega in prekrškovnega prava: telesne poškodbe, goljufije, obrekovanja in ostala kazniva dejanja zoper čast in dobro ime ter zoper spolno nedotakljivost. Pokrivamo tudi področja prometnih in drugih prekrškov (policijski postopki, kršenje javnega reda in miru … ipd.).

pravno svetovanje mediacije

Družinsko pravo

Svetovanje na celotnem področju družinskega prava, ki se nanaša predvsem na sklenitve in razveze zakonskih zvez, položaja, skrbi, vzgoje, dodelitve ter preživljanja otrok, ureditve, razpolaganja in razdelitve skupnega premoženja, materinstva, očetovstva itd.