logo1

Impressum

SEDEM d.o.o.
Ljubljanska cesta 13b,
1236 Trzin

Tel.: +386 (0)8 200 12 81
E-pošta: info@sedem.biz

Poslovni račun odprt pri NOVA KBM d.d.: SI56 0400 0028 0811 643
BIC: KBMASI2X
ID za DDV: SI95913025

Matična številka: 3315177000
Okrožno sodišče v Ljubljani

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Nevplačanih vložkov ni

Pravni nasveti in pravna mnenja

Pravni nasveti ekipe Pravnik na dlani. Ne glede na to, ali se soočate z zahtevno situacijo ali preprosto želite izvedeti več o svojih pravnih pravicah in odgovornostih, smo tu, da vam pomagamo

 

Naša ekipa pravnih strokovnjakov ima leta izkušenj na različnih pravnih področjih in si prizadeva za zagotavljanje natančnih in uporabnih pravnih nasvetov. Razumemo, da je pravo lahko kompleksno in zmedeno, zato se trudimo, da bi naša vsebina na blogu bila enostavna za razumevanje in dostopna za vsakogar.

Naš blog zajema širok spekter pravnih tem, od družinskega prava in delovnega prava do kazenskega prava in civilnega prava. Prav tako ponujamo praktične nasvete o tem, kako se izogniti pravnim pastem in zaščititi svoje pravne interese.

Ponosni smo, da smo zaupanja vreden vir pravnih informacij za naše bralce. Naša vsebina na blogu je temeljito raziskana in pregledana s strani naše ekipe pravnih strokovnjakov, da se zagotovi, da je ažurna in natančna.

Verjamemo, da si vsak zasluži dostop do zanesljivih pravnih nasvetov in naš blog si prizadeva, da bi to uresničil. Zato vas vabimo, da raziskujete naš blog in odkrijete, kako vam lahko pomagamo pri navigaciji po pravnem okolju s samozavestjo.